Η THEON INTERNATIONAL PLC (THEON) ανακοινώνει νέες παραγγελίες συνολικού ύψους €53 εκατ. που ελήφθησαν μέχρι σήμερα εντός του 2025, προερχόμενες από 12 χώρες συνολικά. Αυτές οι παραγγελίες προστίθενται στο ήδη αυξημένο ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών της THEON, ύψους περίπου €650 εκατ. από τις 31 Δεκεμβρίου 2024.
Το κύριο μέρος αυτών των νέων παραγγελιών (που περιλαμβάνει και τα σημαντικής αξίας δικαιώματα αγοράς) προέρχεται από το Γερμανικό Πρόγραμμα “Στρατιώτης του Μέλλοντος” (IdZ), ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της THEON σε μία από τις βασικές της αγορές, τη Γερμανία. Ειδικότερα, οι νέες παραγγελίες αφορούν στο νέο σύστημα Heads-Up Display της THEON, μέρος της προσφάτως παρουσιασμένης σειράς προϊόντων A.R.M.E.D., αποδεικνύοντας σημαντική εμπορική αποδοχή στο νέο προϊόν και υπογραμμίζοντας τη δυναμική του για σημαντικές νέες πωλήσεις σε αυτόν τον τομέα.
Στις 29 Ιανουαρίου 2025, το Γερμανικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την προμήθεια του IdZ, με τη Rheinmetall Electronics GmbH να ανακηρύσσεται κύριος ανάδοχος. Στη συνέχεια, η BAAINBw και η Rheinmetall υπέγραψαν το συμβόλαιο στις 6 Φεβρουαρίου 2025. Η THEON SENSORS S.A., θυγατρική της THEON INTERNATIONAL PLC, αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή του προγράμματος. Αυτό το πρόγραμμα αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο αναφοράς για παρόμοιες πρωτοβουλίες που θα υλοποιηθούν σε διάφορες χώρες παγκοσμίως. Ταυτόχρονα, η THEON προχωρά θετικά σε επιπλέον διαγωνισμούς με τα νέα της προϊόντα, για τους οποίους εκτιμά ότι θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα, διαφοροποιώντας έτσι το μείγμα πωλήσεών της τα επόμενα χρόνια. Η εταιρία αναμένει ότι τα πρόσθετα δικαιώματα αγοράς για παραγγελίες θα ασκηθούν μόλις ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις, κυρίως εντός του 2026.
Ο Philippe Mennicken, Business Development Director της THEON, δήλωσε: “Ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά με μια σημαντική λήψη παραγγελιών, συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία ήδη από το τέλος του περασμένου έτους. Σημειώνεται δε, ότι η συμμετοχή μας στο Γερμανικό Πρόγραμμα “Στρατιώτης του Μέλλοντος” (IdZ) με το Heads–Up Display μας, THEA, καταδεικνύει ότι τα νέα μας προϊόντα A.R.M.E.D. έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν περαιτέρω τις μελλοντικές μας πωλήσεις πέρα από τον τομέα νυχτερινής όρασης που παραδοσιακά δραστηριοποιούμαστε και στον οποίο συνεχίζουμε να κατέχουμε ηγετική θέση.”
Η THEON θα ανακοινώσει τα Αρχικά Οικονομικά Αποτελέσματα για το 2024 στις 14 Φεβρουαρίου 2025, μετά το κλείσιμο των αγορών.
Ερευνητές στην Κίνα ανέπτυξαν μια κβαντική μονάδα επεξεργασίας (QPU) που είναι 1 τετράκις εκατομμύριο (10¹⁵)…
Στις μέρες μας, οι ερευνητές ανακαλύπτουν συνήθως εξωπλανήτες ή πλανήτες εκτός του Ηλιακού μας Συστήματος.…
Η έκδοση iOS 18.4 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε beta και εισάγει μια νέα επιλογή…
Η καναδική startup εταιρεία General Fusion εργάζεται εδώ και δύο δεκαετίες πάνω στη μοναδική της…
Τέσσερις αστροναύτες βρίσκονται καθ' οδόν προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Μετά από αρκετές καθυστερήσεις,…
Το ψυχολογικό RPG Disco Elysium πρόκειται να έρθει σε φορητές συσκευές με την ευγενική χορηγία…
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.
Leave a Comment