Categories: Google

Survivors, δείτε τα παρασκήνια από το post-apocalyptic game [Video]


Η NACON και το NACON Studio Milan είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μαζί σας ένα νέο τρέιλερ για το Terminator: Survivors, το πρώτο παιχνίδι επιβίωσης ανοιχτού κόσμου του franchise, που διαδραματίζεται στα ερείπια του πολιτισμού μετά τα γεγονότα της Judgement Day. Η πτυχή της επιβίωσης, που δεν έχει προσφερθεί ποτέ στο παρελθόν από το franchise, δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν ή να ξαναβρούν τον κόσμο του Terminator από μια εντελώς νέα προοπτική.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του Terminator: Survivors όπως τον φαντάστηκε η ομάδα ανάπτυξης, με το A Resistance in the Making. Αυτό το τρέιλερ παρουσιάζει τη δημιουργία του μετα-αποκαλυπτικού κόσμου στον οποίο θα περιέλθουν οι παίκτες.

Στόχος του Marco Ponte, CEO & Creative Director και των ομάδων, είναι να αναπαραστήσουν πιστά την ατμόσφαιρα των δύο πρώτων ταινιών, δίνοντας έμφαση στην επιβίωση και την αίσθηση του να είσαι διαρκώς κυνηγημένος από τον τρομερό T-800. Στο Terminator: Survivors, ο παίκτης αποκτά τον έλεγχο μιας βάσης αντίστασης, με τη δυνατότητα να την οικοδομήσει για να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του. Μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσει με πολλαπλές άλλες ανθρώπινες φατρίες που μάχονται για πόρους και εδάφη, η καθεμία με τις δικές της πεποιθήσεις για το Skynet, καθώς και για το ρόλο τους στο χαοτικό νέο κόσμο.

Προκειμένου να βυθίσει τον παίκτη στον κατεστραμμένο κόσμο του Terminator, το στούντιο έχει αναδημιουργήσει πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα και έχει δώσει μεγάλη προσοχή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε βιότοπου (ορεινές ζώνες, έρημοι και αστικά ερείπια). Η μάχη αποτελεί επίσης βασικό μέρος του τίτλου, όπου κάθε αντιπαράθεση απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό για να αποφευχθεί ο γρήγορος και αιματηρός θάνατος.

Το Terminator: Survivors είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που λαμβάνει χώρα στον κόσμο επιστημονικής φαντασίας του διάσημου Terminator, το οποίο δημιουργήθηκε από τους James Cameron και Gale Anne Hurd το 1984. Σε αυτή την πρωτότυπη ιστορία που διαδραματίζεται μετά τη δεύτερη ταινία, παίζετε έναν επιζώντα της Ημέρας της Κρίσης, αντιμετωπίζοντας ένα πλήθος κινδύνων που δημιουργεί αυτός ο μετα-αποκαλυπτικός κόσμος.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Πρώτες εικόνες από το πολυαναμενόμενο sequel του Μονομάχου

Το Gladiator II θα βγει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου, αλλά το πρώτο trailer θα…

2 ώρες ago

Πρώτο trailer για το Part 1 της τελευταίας σεζόν!

Μετά από χρόνια ως αντίπαλοι, ο Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και ο Johnny Lawrence (William…

3 ώρες ago

Το νέο trailer για την τελευταία ταινία του M. Night Shyamalan

Το καινούργιο trailer για τη νέα ταινία του M. Night Shyamalan, Trap, είναι γεγονός. Το…

3 ώρες ago

Η Κίνα καταρρίπτει 10 ρεκόρ με την εντυπωσιακή σύνδεση Shenzhen

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Κίνα εγκαινίασε τη σύνδεση Shenzhen-Zhongshan, ένα νέο σύστημα διαθαλάσσιας σήραγγας και…

3 ώρες ago

Μάλλον θα πληρώνουμε συνδρομή για ορισμένες AI λειτουργίες της Apple

Σύμφωνα με τον Mark Gurman, δημοσιογράφο του Bloomberg, η Apple σχεδιάζει τελικά να μετατρέψει ορισμένες…

4 ώρες ago

HUAWEI FreeBuds 6i: Νέα ακουστικά, νέα όρια στον ήχο!

Η Huawei λανσάρει τα HUAWEI FreeBuds 6i, την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά i της…

8 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.