Το Dead Rising Deluxe Remaster κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο [Video]

0


Μετά την επίσημη αποκάλυψη του Dead Rising Deluxe Remaster την περασμένη εβδομάδα, η Capcom ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση του open-world zombie game θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Όπως και με το original παιχνίδι που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006 ως αποκλειστικότητα για το Xbox 360, στη νέα έκδοση θα ελέγχετε τον φωτογράφο Frank West, ο οποίος βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στη μέση μιας επιδημίας από ζόμπι. Έχει στη διάθεσή του 72 ώρες για να προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να δραπετεύσει από το εμπορικό κέντρο πριν τον φάνε ζωντανό. Φυσικά, θα υπάρχουν και στην remastered έκδοση πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να σκοτώσετε ζόμπι.

Το παιχνίδι θα τρέχει σε πλήρη ανάλυση 4K και στα 60 fps, σύμφωνα με την εταιρεία.Όλα τα γραφικά, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτήρων και των περιβαλλόντων, έχουν ανανεωθεί και έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το πρωτότυπο. Οι εκφράσεις του προσώπου των χαρακτήρων, οι υφές των υλικών και οι πιτσιλιές αίματος φαίνονται πολύ πιο ρεαλιστικές. Συντριπτικές ορδές ζόμπι γεμίζουν την οθόνη με πλήρως ανακατασκευασμένα γραφικά!

Το gameplay του πρωτότυπου παραμένει άθικτο, αλλά υπάρχουν διάφορες βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής, όπως η αυτόματη αποθήκευση, τα ανανεωμένα συστήματα ελέγχου, το βελτιωμένο UI και πολλές άλλες λεπτομέρειες. Επίσης, το παιχνίδι είναι πλέον πλήρως φωνητικά ηχογραφημένο για μεγαλύτερη εμβάθυνση.

Το Dead Rising Deluxe Remaster θα είναι διαθέσιμο ως ψηφιακή έκδοση για το PlayStation 5, το Xbox Series XS και για PC μέσω Steam.



Πηγή