Το νέο mini ασύρματο πληκτρολόγιο χαμηλού προφίλ για gamers

0


Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming, ανακοίνωσε το G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard, ένα πληκτρολόγιο που προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης σε ένα μοντέρνο σχεδιασμό χαμηλού προφίλ.

Τα πληκτρολόγια χαμηλού προφίλ παρέχουν μία αισθητικά πιο ευχάριστη εμφάνιση, ενώ εξακολουθούν να προσφέρουν μια εμπειρία πληκτρολόγησης υψηλής απόδοσης. Ο λεπτότερος σχεδιασμός τους παρέχει χαμηλότερες αποστάσεις μεταξύ των πλήκτρων ώστε οι παίκτες να μπορούν να παίζουν πιο ξεκούραστα με απρόσκοπτη ροή.

Το πληκτρολόγιο G515 χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο βελτιστοποιεί το χώρο της επιφάνειας εργασίας και προσφέρει μια άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης σε ένα κομψό πακέτο. Επιτρέπει ταχύτερα πατήματα πλήκτρων, ώστε οι παίκτες να μπορούν να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα κατά τη διάρκεια έντονων gaming sessions. Με ύψος μόλις 22 mm, το G515 καταργεί την ανάγκη για στήριγμα καρπού και εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα απολαυστική και ξεκούραστη εμπειρία.

Επιπλέον, το G515 διαθέτει διακόπτες χαμηλού προφίλ που ενεργοποιούνται με ελάχιστη απόσταση -μόλις 1,3 mm- και συνολική απόσταση διαδρομής 3,2 mm, η οποία είναι μικρότερη από τους παραδοσιακούς διακόπτες. Η ελαφριά και εξορθολογισμένη κατασκευή του διευκολύνει το πιο αποτελεσματικό και άνετο gaming, βελτιώνοντας την ικανότητα του παίκτη να εκτελεί γρήγορες ενέργειες καθώς παίζει.

Το G515 κατασκευάστηκε με ένα στρώμα αφρού το οποίο κάνει αθόρυβα τα πατήματα πλήκτρων και με pre-lubricated διακόπτες και ενσωματωμένους σταθεροποιητές. Τα premium PBT keycaps εξασφαλίζουν βέλτιστη άνεση, ομαλότερη αίσθηση και ισχυρή αντοχή ακόμα και στις πιο έντονες στιγμές gaming.

Το πληκτρολόγιο G515 διαθέτει επίσης την πρόσφατα ανακοινωθείσα τεχνολογία KEYCONTROL της Logitech G, προσφέροντας στους παίκτες δυνατότητες προσαρμογής που υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητες που παρέχει ένα τυπικό πληκτρολόγιο. Κάθε πλήκτρο μπορεί να εκτελέσει έως και 15 διαφορετικές ενέργειες, επιτρέποντας στους παίκτες να προσαρμόσουν το πληκτρολόγιό τους και να αναθέσουν μακροεντολές, ηχητικά σήματα, εφέ φωτισμού και πολλά άλλα. Η ενσωμάτωση επιπέδων και τροποποιητών όπως το G SHIFT αυξάνει τις δυνατότητες προσαρμογής, με ολόκληρες διατάξεις πλήκτρων να αλλάζουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η ενσωμάτωση επιτρέπει στους παίκτες να φέρουν το πληκτρολόγιο στα μέτρα τους, ενώ παράλληλα τους συνδέει με την κοινότητα G HUB για την ανταλλαγή συμβουλών και τη συνεργασία με άλλους ενθουσιώδεις χρήστες.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου G515 LIGHTSPEED TKL Ασύρματου Gaming Πληκτρολογίου περιλαμβάνουν: 

  • Άνετη ασύρματη συνδεσιμότητα  2:1 LIGHTSPEED. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το συμβατό gaming ποντίκι τους, όπως το G502 X Plus, μέσω του G515 LIGHTSPEED dongle, απελευθερώνοντας μια επιπλέον θύρα USB.
  • Δυνατότητα φωτισμού της επιφάνειας εργασίας σας με τον φωτισμό LIGHTSYNC RGB: Οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ~16,8 εκατομμύρια χρώματα για να προσαρμόσουν την εμπειρία τους και να συνδέσουν όλο τον εξοπλισμό Logitech G με το G HUB.
  • Ευέλικτη συνδεσιμότητα Tri-Mode, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν μεταξύ ασύρματης λειτουργίας LIGHTSPEED, Bluetooth® και ενσύρματης λειτουργίας USB-C.
  • Δυνατότητα να παίζετε για έως και 36 ώρες συνεχόμενες.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Logitech G515 LIGHTSPEED TKL Ασύρματο Gaming Πληκτρολόγιο είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα και διατίθεται τώρα στο LogitechG.com και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελληνική αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή €155 για την ασύρματη έκδοση και €115 για την ενσύρματη έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.



Πηγή