Στα σκαριά remakes των παλαιότερων επεισοδίων

0


Υπό ανάπτυξη βρίσκονται πολλαπλά remakes των παιχνιδιών Assassin’s Creed και η Ubisoft στοχεύει να κυκλοφορήσει περισσότερα παιχνίδια της σειράς σε τακτική βάση.

Σε μια Q&A συνεδρία με τον CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, ο τελευταίος επιβεβαίωσε ότι έρχονται remakes παλαιότερων παιχνιδιών Assassin’s Creed, λέγοντας: “Οι gamers μπορούν να περιμένουν κάποια remakes, τα οποία θα μας επιτρέψουν να επανεξετάσουμε κάποια από τα παιχνίδια που έχουμε δημιουργήσει στο παρελθόν και να τα εκσυγχρονίσουμε- υπάρχουν κόσμοι σε κάποια από τα παλαιότερα παιχνίδια Assassin’s Creed που εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά πλούσιοι“. Ωστόσο, ο Guillemot διευκρίνισε ότι η σειρά θα έχει μεγαλύτερη ποικιλία στο gameplay.

Παρόλο που ο στόχος είναι να κυκλοφορούν τακτικά περισσότερα παιχνίδια Assassin’s Creed, δήλωσε ότι δεν θα είναι ακριβώς η ίδια εμπειρία κάθε χρόνο. Χρησιμοποιεί τα επερχόμενα Assassin’s Creed Shadows και Assassin’s Creed Hexe ως παραδείγματα. “Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα που πρόκειται να έρθουν, συμπεριλαμβανομένου του Assassin’s Creed Hexe, το οποίο έχουμε ανακοινώσει, το οποίο θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από το Assassin’s Creed Shadows. Θα εκπλήξουμε τον κόσμο, νομίζω“.

Ένα remake του Assassin’s Creed 4: Black Flag φέρεται να βρίσκεται στα σκαριά, με την κωδική ονομασία Obsidian, και αυτό θα ταίριαζε με τη νέα κατεύθυνση που ακολουθεί η σειρά. Ωστόσο, φέρεται να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.



Πηγή