Πρώτο trailer για το Part 1 της τελευταίας σεζόν!

0


Μετά από χρόνια ως αντίπαλοι, ο Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και ο Johnny Lawrence (William Zabka) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μάχη με παγκόσμιες επιπτώσεις στο πρώτο trailer για το Part 1 της 6ης (και τελευταίας) σεζόν, μέρος 1 της σειράς Cobra Kai του Netflix.

Μπορεί να τακτοποιήσαμε τα πράγματα στην Valley, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ό,τι μας επιφυλάσσει ο κόσμος“, λέει ο Johnny στο trailer. Στο τέλος της 5ης σεζόν, ο Daniel και ο Johnny νίκησαν τον Terry Silver (Thomas Ian Griffith), εξαλείφοντας την Cobra Kai από την Valley. Ωστόσο, ο ιδρυτής της Cobra Kai, John Kreese (Martin Kove) σκηνοθέτησε το θάνατό του και δραπέτευσε από τη φυλακή. Ο Kreese εκπαιδεύει τώρα μια νέα φουρνιά μαθητών για την προετοιμασία του Sekai Taikai, του παγκόσμιου πρωταθλήματος καράτε. “Ο Miyagi-son έθαψε τα μυστικά για κάποιο λόγο“, λέει ο Chozen (Yuji Okumoto) στον Daniel. “Αν τα ανοίξουμε, όλα είναι πιθανά“.

Στους συντελεστές του Cobra Kai συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Xolo Maridueña ως Miguel Diaz, Jacob Bertrand ως Eli “Hawk” Moskowitz, Mary Mouser ως Samantha LaRusso, Tanner Buchanan ως Robby Keene, Peyton List ως Tory Nichols, Gianni DeCenzo ως Demetri Alexopoulos, Courtney Henggeler ως Amanda LaRusso, Vanessa Rubio ως Carmen Diaz, Dallas Dupree Young ως Kenny Payne, Alicia Hannah-Kim ως Kim Da-Eun, Griffin Santopietro ως Anthony Larusso και Oona O’Brien ως Devon.

Το Part 1 της 6ης σεζόν του Cobra Kai θα προβληθεί στο Netflix στις 18 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν το Part 2 στις 24 Νοεμβρίου και το Part 3 μέσα στο 2025. Και τα τρία μέρη περιλαμβάνουν από 5 επεισόδια.



Πηγή