Πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο remake

0


Το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο remake του Nosferatu είναι εδώ, και προσφέρει όλα τα καλά του gothic τρόμου που θα μπορούσαμε να επιθυμούμε. Το teaser, αφού προβλήθηκε αποκλειστικά πριν το The Bikeriders στους κινηματογράφους των ΗΠΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο, πλέον δημοσιεύθηκε και στο Διαδίκτυο…

Σε σκηνοθεσία του Robert Eggers (The Witch) και με πρωταγωνιστές τους Lily-Rose Depp, Nicholas Hoult και Bill Skarsgård, η ταινία εμπνέεται από την ομώνυμη βωβή ταινία του F. W. Murnau του 1922 και στη συνέχεια από το μυθιστόρημα του Bram Stoker “Δράκουλας” του 1987.

Βλέπουμε τον Skarsgård να υποδύεται μια “αηδιαστική, αλλά σεξουαλικοποιημένη” εκδοχή του αιμοσταγούς Κόμη Orlok από την Τρανσυλβανία, καθώς βάζει στο στόχαστρο τη σύζυγο του κτηματομεσίτη του και φέρνει τον τρόμο στη μικρή τους πόλη. Οι Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson και Willem Dafoe συμπληρώνουν το καστ των ηθοποιών.

Στο σύντομο αλλά ατμοσφαιρικό κλιπ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παραπάνω, η Ellen φαίνεται να έχει μια πνευματική συνάντηση με τον Orlok. “Έλα σε μένα, έλα σε μένα, άκουσε το κάλεσμά μου”, εκλιπαρεί προς ένα ανοιχτό παράθυρο, με τα χέρια ενωμένα σε στάση προσευχής, πριν “νιώσει” τον εαυτό της σε ένα δάσος, καθώς μια αόρατη δύναμη την αρπάζει από το λαιμό.

Αργότερα, ο καθηγητής Albin Eberhart Von Franz που υποδύεται ο Dafoe, τύπου Van Helsing, ρωτάει την άρρωστη Ellen, η οποία φαίνεται να γίνεται όλο και πιο άρρωστη από την “συνάντησή” της με τον κόμη. “Τα όνειρά μου γίνονται όλο και πιο σκοτεινά”, λέει. “Μήπως το κακό έρχεται από μέσα μας; Ή από το υπερπέραν;”

Στη συνέχεια, βλέπουμε πλάνα με τον Hoult να δείχνει φοβισμένος, το ζοφερό κάστρο του Orlok στην κορυφή του λόφου, φλεγόμενους τάφους, δαγκώματα στο λαιμό και διεστραμμένες θρησκευτικές τελετές. Ωστόσο, δεν βλέπουμε τον Orlok κατά πρόσωπο, γεγονός που κάνει όλους τους ψιθύρους από διάφορους χαρακτήρες ακόμα πιο ανατριχιαστικούς.



Πηγή