Ο θρυλικός Ναρκαλιευτής (Minesweeper) σε μια νέα έκδοση από το Netflix!

0


Ο τελευταίος τίτλος που προστέθηκε στη λίστα των Netflix Games είναι μια πολύ μοντέρνα εκδοχή ενός από τα πιο εμβληματικά παιχνίδια του Windows. Μάλιστα, τώρα μπορείτε να παίξετε Minesweeper μέσω της εφαρμογής του Netflix. Το κλασικό παιχνίδι παζλ για PC έχει επαναπροσδιοριστεί με ένα παγκόσμιο σκηνικό, αναθέτοντας στον παίκτη να αναζητήσει κυριολεκτικά υποβρύχιες νάρκες, επικαλύπτοντας το συνηθισμένο περιβάλλον εργασίας με αριθμούς και σημαίες πάνω σε ζωντανές εικόνες με υδάτινες οδούς από όλο τον κόσμο.

Για όσους από εμάς μεγαλώσαμε παίζοντας το αρχικό παιχνίδι, αυτή η εκδοχή από τη Netflix είναι τουλάχιστον διαφορετική στην εμφάνιση, με το πολύχρωμο υδάτινο φόντο και τη λειτουργία ταξιδιού. Ωστόσο, αν προσπαθήσει κανείς να βρει μια καλή παραλλαγή του παραδοσιακού Ναρκαλιευτή θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν μεν εκατοντάδες κακέκτυπα, τα οποία συνήθως είναι γεμάτα από διαφημίσεις και πρακτικά προσπαθούν απλά να μιμηθούν το πρωτότυπο.

Το νέο Minesweeper είναι μια ενδιαφέρουσα ρετρό προσθήκη στον κατάλογο των Netflix Games. Η εταιρεία έχει παρουσιάσει τις δικές της εκδοχές για δημοφιλή card games όπως τα Hearts και Solitaire, ενώ δεν λείπουν αγαπημένα indie games όπως το Hades και τεράστιες επιτυχίες όπως το Grand Theft Auto Trilogy.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια του καταλόγου Netflix Games είναι διαθέσιμα δωρεάν μόνο για όσους διατηρούν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία, δεν περιλαμβάνουν διαφημίσεις, ούτε in-app επιλογές συναλλαγών.



Πηγή