Νέα gaming οθόνη 280Hz στα €239

0


Η AGON by AOC – μία από τις πρωτοπόρες μάρκες οθονών παιχνιδιού και αξεσουάρ πληροφορικής παγκοσμίως – ανακοινώνει την AOC GAMING C27G2Z3/BK, μια κυρτή οθόνη 27″ Full HD που συνδυάζει καθηλωτικές εικόνες με αστραπιαίες επιδόσεις. Σχεδιασμένη για να απευθύνεται τόσο σε ανταγωνιστικούς όσο και σε casual gamers, η C27G2Z3/BK διαθέτει εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 280 Hz, χρόνους απόκρισης έως 1 ms GtG και 0,5 ms MPRT, καθώς και πάνελ Fast VA υψηλής αντίθεσης, με καμπυλότητα 1500R, όλα σε προσιτή τιμή.

Μπροστά από την καμπύλη

Η κυρτότητα 1500R της AOC GAMING C27G2Z3/BK περικλείει τους χρήστες στον κόσμο του παιχνιδιού, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία που τους βυθίζει βαθιά στη δράση. Η κυρτή οθόνη 27″ προσφέρει μια πιο φυσική και άνετη εμπειρία θέασης, μειώνοντας την καταπόνηση και την κόπωση των ματιών κατά τη διάρκεια παρατεταμένων συνεδριών παιχνιδιού. Είτε τρέχετε στους δρόμους σε κάποια προσομοίωση υψηλής ταχύτητας, είτε εξερευνάτε τεράστιους ανοιχτούς κόσμους, η κυρτότητα της C27G2Z3/BK ενισχύει την αίσθηση υπόστασης και εμπλοκής του χρήστη.

Αστραπιαία απόδοση για ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Με εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 280 Hz, η AOC GAMING C27G2Z3/BK ξεπερνά το τρέχον πρότυπο των 240 Hz για τα esports και προσφέρει εξαιρετικά ομαλό και ευέλικτο gameplay, δίνοντας στους παίκτες το πλεονέκτημα σε γρήγορους, ανταγωνιστικούς τίτλους. Η οθόνη μπορεί να επιτύχει στην υψηλότερη ρύθμιση overdrive χρόνο απόκρισης GtG έως και 1 ms, κάτι που διασφαλίζει ότι τα είδωλα και το θόλωμα κίνησης ουσιαστικά εξαλείφονται, ενώ παρέχει καθαρή και με σαφήνεια απεικόνιση. Για μια ακόμη πιο ομαλή εμπειρία, η C27G2Z3/BK διαθέτει ρύθμιση MBR (Motion Blur Reduction) με στροβοσκοπικό οπίσθιο φωτισμό που επιτρέπει χρόνο απόκρισης 0,5 ms MPRT (Moving Picture Response Time), ενισχύοντας περαιτέρω την ευκρίνεια της κίνησης.

Εικόνες υψηλής αντίθεσης με HDR10

Το πάνελ Fast VA της AOC GAMING C27G2Z3/BK παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υψηλό λόγο αντίθεσης 4000:1, εξασφαλίζοντας βαθύ μαύρο και ζωντανά χρώματα για πραγματικά καθηλωτική οπτική εμπειρία. Με συμβατότητα HDR10, η οθόνη μπορεί να προβάλει ένα ευρύτερο φάσμα φωτεινότητας και επιπέδων χρώματος, αναδεικνύοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια τόσο σε σκοτεινές όσο και σε φωτεινές σκηνές. Η ανάλυση Full HD (1920×1080) επιτυγχάνει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της οπτικής σαφήνειας και απόδοσης, επιτρέποντας ακόμη και στις GPU μεσαίας κατηγορίας να επιτύχουν τον εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 280 Hz της οθόνης και την απόλαυση του στο παιχνίδι με υψηλή ταχύτητα για πολλούς τίτλους.

Adaptive-Sync για παιχνίδι χωρίς σκισίματα στην εικόνα

Για την εξάλειψη του σκισίματος και των κολλημάτων στην κίνηση, η AOC GAMING C27G2Z3/BK υποστηρίζει την τεχνολογία Adaptive-Sync, που συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με την έξοδο της GPU για μια απρόσκοπτη και ρέουσα εμπειρία παιχνιδιού. Αυτή η τεχνολογία είναι συμβατή τόσο με τις GPU της NVIDIA όσο και με τις GPU της AMD, διασφαλίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών μπορεί να απολαύσει ομαλή ροή παιχνιδιού.

Εργονομικός σχεδιασμός για άνεση και ευκολία

Η C27G2Z3/BK διαθέτει στιβαρή, ρυθμιζόμενη βάση στήριξης με δυνατότητα ρύθμισης ύψους 130 mm, κλίσης και περιστροφής, επιτρέποντας στους χρήστες να βρίσκουν την ιδανική γωνία θέασης για τη δική τους βολική ρύθμιση. Τα λεπτά πλαίσια της οθόνης και ο κομψός σχεδιασμός της, την καθιστούν μια ελκυστική προσθήκη σε κάθε χώρο παιχνιδιού, ενώ η συμβατότητα στήριξης VESA προσφέρει πρόσθετη ευελιξία για επιτοίχια τοποθέτηση ή διαμορφώσεις πολλαπλών οθονών. 

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Η AOC GAMING C27G2Z3/BK θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Ιουνίου 2024, με εγγύηση 3 ετών, στην ελκυστική προτεινόμενη τιμή λιανικής των €239.



Πηγή