Κυκλοφόρησε η εφαρμογή δημιουργίας τραγουδιών με AI για το iOS

0


Η Suno, μια δημοφιλής υπηρεσία δημιουργίας μουσικής και τραγουδιών με AI που χρησιμοποιείται από πάνω από δώδεκα εκατομμύρια ανθρώπους στο Διαδίκτυο, λάνσαρε την πρώτη της εφαρμογή για κινητά για συσκευές iOS.

Το Suno για iOS επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα τη δική τους μουσική, παρέχοντας απλώς περιγραφές κειμένου ή ηχογραφώντας ήχο με το τηλέφωνό τους. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τραγούδια διάρκειας 4 λεπτών και επεκτάσεις τραγουδιών διάρκειας 2 λεπτών.

Στη Suno, έχουμε ως αποστολή να δημιουργήσουμε ένα μέλλον όπου όλοι θα μπορούν να δημιουργούν και να μοιράζονται μουσική. Εκτιμούμε την πρωτοτυπία, τόσο στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζουμε το προϊόν μας όσο και στον τρόπο με τον οποίο το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που για πρώτη φορά, αυτές τις χαρές μπορείτε να τις ζήσετε από το τηλέφωνό σας!

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η Suno κυκλοφόρησε ένα plugin για το Microsoft Copilot, επιτρέποντας στους χρήστες του Copilot να δημιουργούν τα δικά τους τραγούδια με απλές προτροπές κειμένου. Πρόσφατα, η Suno παρουσίασε επίσης μια νέα λειτουργία εισαγωγής ήχου, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα τραγούδι από οποιονδήποτε ήχο. Για να γίνει αυτό, οι χρήστες μπορούν να ηχογραφήσουν ή να ανεβάσουν ένα ηχητικό απόσπασμα διάρκειας μεταξύ 6 και 60 δευτερολέπτων και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία “Extend” για να ορίσουν μια χρονοσφραγίδα, να επιλέξουν ένα είδος και να δώσουν τους δικούς τους στίχους για να δημιουργήσουν νέο εκτεταμένο ήχο.

Η εφαρμογή Suno για συσκευές iOS είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σύντομα θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο και θα ακολουθήσει η αντίστοιχη κυκλοφορία για συσκευές Android. Η λήψη είναι δωρεάν, ωστόσο, ο αριθμός των τραγουδιών που μπορείς να δημιουργείς εξαρτάται από το πακέτο συνδρομής (το δωρεάν Basic πακέτο παρέχει 50 tokens ανά ημέρα).

Suno – [App Store Link]



Πηγή