Η Apple εκτιμά ότι θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. πωλήσεις για τη σειρά iPhone 16!

0


Οι διαρροές σχετικά με τη σειρά iPhone 16 πληθαίνουν όσο πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στον μήνα της κυκλοφορίας. Κυκλοφορούν φήμες ότι η σειρά iPhone 16 θα διαθέτει λεπτότερους δακτυλίους MagSafe στο πίσω μέρος και υπάρχουν πολλαπλές εκτιμήσεις ότι το βασικό μοντέλο iPhone 16 θα διαθέτει ένα κάθετο camera module. Ακούγεται επίσης ότι το iPhone 16 Pro θα διαθέτει έναν μεγάλο αισθητήρα κάμερας και ότι όλα τα μοντέλα iPhone 16 θα διαθέτουν ένα αποκλειστικό κουμπί κλείστρου.

Τα περιθώρια (bezels) στις οθόνες των μοντέλων iPhone 16 αναμένεται επίσης να είναι λεπτότερα, και πρόσφατα αναφέρθηκε πως τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα διαθέτουν τα νέα M14 OLED panels της Samsung, τα οποία έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τηλέφωνα ναυαρχίδες για να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις και διάρκεια ζωής.

Ωστόσο, τώρα, εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο μια νέα φήμη που αφορά τον επεξεργαστή της σειράς iPhone 16. Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά του κινεζικού CTEE, η Apple έχει παραγγείλει 90 έως 100 εκατομμύρια επεξεργαστές για τη φετινή σειρά iPhone 16. Πρόκειται για 10 εκατομμύρια περισσότερους από το εύρος των 80 έως 90 εκατομμυρίων τσιπ για την περσινή σειρά iPhone 15. Αυτό υποδηλώνει ότι φέτος, η Apple προσδοκά να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια πωλήσεις τεμαχίων για τη σειρά iPhone 16, σε σχέση με την περσινή σειρά iPhone 15. Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται επίσης ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη στρατηγική της Apple για την ονομασία των επεξεργαστών.

Πέρυσι η Apple χρησιμοποίησε τα A17 Pro chips στα μοντέλα Pro της σειράς iPhone 15, ενώ στα δύο βασικά μοντέλα τοποθέτησε τα παλαιότερα A16 chips. Φέτος, όμως, λέγεται ότι θα ονομάσει όλους τους επεξεργαστές της ως A18, με τα A18 Pro chips να προορίζονται για τα μοντέλα Pro και να υποστηρίζουν τα πιο προηγμένα AI χαρακτηριστικά, ενώ τα απλά A18 chips θα είναι ελαφρώς βελτιωμένες εκδόσεις του περυσινού A17 Pro για τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus.

[via]



Πηγή