Η απόλυτη οθόνη 48.8” για κάθε σύγχρονο επαγγελματία

0


Η νέα οθόνη της Philips επιδεικνύει συνδυαστικά παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα που την καθιστούν πολύτιμη σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας. Με το ντεμπούτο της, η Philips 49B2U6903CH φέρνει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που βοηθούν τη συνεργασία στο σύγχρονο ψηφιακό χώρο εργασίας: Μεγάλη οθόνη 48,8 ιντσών, ανάλυση 5120 x 1440 DQHD, ισχυρή κάμερα και πολλά ακόμη.  

Συνδεδεμένη στο επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας 

Τα πρωταγωνιστικά χαρακτηριστικά της Philips 49B2U6903CH είναι αυτά που αφορούν τις επαγγελματικές της λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά διασύνδεσης που την κάνουν να ξεχωρίζει: Η θύρα Thunderbolt 4 της Philips 49B2U6903CH υποστηρίζει βίντεο υψηλής ανάλυσης και προσφέρει μεταφορά πολλαπλών ροών με αλυσιδωτή σύνδεση – ένα χαρακτηριστικό εξαιρετικής ευελιξίας για βέλτιστη συνδεσιμότητα. 

Με χαρακτηριστικά όπως η ρυθμιζόμενη κάμερα web με Autoframing, το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου και το Busylight, η οθόνη κάνει τη συνεργασία με όλες τις γωνιές του κόσμου, την πιο εύκολη υπόθεση.  Ενεργοποιώντας και τις τρεις λειτουργίες που αναφέρθηκαν, η Philips 49B2U6903CH μπορεί να προσαρμόσει την προβολή της κάμερας, ώστε να χωρούν όλοι οι συμμετέχοντες μέσα στο κάδρο, και μπορεί να γύρει προς τα πίσω και προς τα εμπρός κατά 30 μοίρες για απόλυτη ευελιξία και άνεση κατά τη διάρκεια μακρών συσκέψεων.  

Εκτός από αυτές τις λειτουργίες που διευκολύνουν κατά την εργασία, η λειτουργία Busylight της Philips 49B2U6903CH εξυπηρετεί τους επαγγελματίες που εργάζονται με άλλους στο ίδιο γραφείο, καθώς επικοινωνεί με την υπόλοιπη ομάδα την κατάσταση εργασίας. Για την ακρίβεια, το Busylight, το οποίο βρίσκεται στο επάνω μέρος της κάμερας, μπορεί να συγχρονιστεί με τις καταστάσεις του Microsoft Teams και να γίνει κόκκινο όταν ο χρήστης δηλώνει “απασχολημένος” (“busy”) ή “μην ενοχλείτε” (“do not disturb”). 

 Αυξήστε την παραγωγικότητα με το Smart KVM

Η ενσωματωμένη δυνατότητα Smart KVM στη Philips 49B2U6903CH είναι ιδανική για την εναλλαγή μεταξύ πηγών και ποικίλων ροών εργασίας. Πατώντας απλώς το πλήκτρο “Ctrl” τρεις φορές, οι χρήστες μπορούν με απλό τρόπο να μεταβούν σε διαφορετική πηγή. Η μεγάλη οθόνη των 49 ιντσών αντικαθιστά μια διαμόρφωση διπλής οθόνης και παρέχει απρόσκοπτη ροή εργασίας σε μια μόνο πηγή, χαρακτηριστικό που επαυξάνει την παραγωγικότητα: Είναι σαν να έχετε δύο οθόνες 27″ 16:9 Quad HD δίπλα-δίπλα. 

Η Philips 49B2U6903CH είναι επίσης εξοπλισμένη με το Earphone Hook (άγκιστρο ακουστικών) που βρίσκεται στη στεφάνη της οθόνης. Πρόκειται για μια βολική επιλογή για την τοποθέτηση των ακουστικών, όταν δεν είστε στο γραφείο. 

Πρόσθετα χαρακτηριστικά για την Philips 49B2U6903CH

Εμβαθύνοντας περισσότερο στη σειρά των χαρακτηριστικών της Philips 49B2U6903CH, ορισμένα πρόσθετα στοιχεία στη λίστα προδιαγραφών της που την καθιστούν ξεχωριστή, είναι το καθηλωτικό κυρτό πλαίσιο, η πιστοποίηση DisplayHDR 400, η λειτουργία Low Blue Mode με Flicker-Free και η βάση με δυνατότητα ρύθμισης καθ’ ύψος – τα οποία συμβάλλουν για μια εξαιρετική οθόνη, σχεδιασμένη για τη σύγχρονη επαγγελματική καθημερινότητα.

Η οθόνη Philips 49B2U6903CH είναι ήδη διαθέσιμη για αγορά με προτεινόμενη τιμή λιανικής 1339,00 €.



Πηγή