Επιβεβαιώθηκε η δεύτερη σεζόν και επιστρέφουν πολλοί γνώριμοι

0


Η Olivia Colman και πολλά άλλα γνωστά πρόσωπα επιστρέφουν στη δεύτερη σεζόν του The Night Manager. Το κατασκοπευτικό θρίλερ προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2016 και είδε τον Jonathan Pine του Tom Hiddleston να ανταλλάσσει τη δουλειά του ως νυχτερινός διευθυντής ενός ξενοδοχείου – εξ ου και το όνομα – με έναν ρόλο πράκτορα στη ζωή του εμπόρου όπλων Richard Roper που υποδύεται ο Hugh Laurie.

Όπως αναφέρει το Variety, η Colman θα επαναλάβει το ρόλο της ως Angela Burr, τη γυναίκα που είναι υπεύθυνη για τη στρατολόγηση του Jonathan. Επίσης, αυτή τη φορά επιστρέφει ο Noah Jupe ως ο γιος του Richard, Daniel, και μερικοί από τους παλιούς συμμάχους του Richard: Sandy (Alistair Petrie), Rex (Douglas Mayhew) και ο υπέροχα ονομαζόμενος Frisky (Michael Nardone). Θα πλαισιώσουν τους πρωτοεμφανιζόμενους στο The Night Manager Diego Calva, Indira Varma, Camila Morrone, Paul Chahidi και Hayley Squires. Η τρίτη σεζόν έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στα σκαριά.

Η πρώτη σεζόν (spoiler alert) τελείωσε με τον Roper να οδηγείται φαινομενικά στο θάνατο μετά από μια συμφωνία όπλων που πήγε στραβά. Ενώ η ιστορία ολοκληρώθηκε αρκετά καλά εκεί, φαίνεται ότι η δεύτερη σεζόν – δεδομένης της παρουσίας αρκετών από την απεχθή ομάδα του Roper – θα ασχοληθεί με τις συνέπειες αυτού του φινάλε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν του The Night Manager.

[via]



Πηγή