Γυρίζεται το Shrek 5 και μετά ταινία για τον Γάιδαρο!

0


Την περασμένη χρονιά, ο CEO της Illumination, Chris Meledrandri, είχε αποκαλύψει την έναρξη των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων για ένα νέο sequel του Shrek. Πέρασε αρκετός καιρός χωρίς καμία εξέλιξη από το μέτωπό, αλλά φαίνεται ότι πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά στην κυκλοφορία του Shrek 5!

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Eddie Murphy, ο οποίος δήλωσε τα εξής στην ιστοσελίδα Collider:

Ξεκινήσαμε να κάνουμε το Shrek 5 πριν από 5 μήνες. Το έκανα αυτό, ηχογράφησα την πρώτη πράξη και θα το ολοκληρώσουμε φέτος. Το Shrek βρίσκεται καθ’ οδόν, ενώ θα ετοιμάσουμε και ξεχωριστή ταινία με πρωταγωνιστή τον Γάιδαρο!

Από τη στιγμή που επιστρέφει ο Eddie Murphy στον ρόλο του Donkey είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι ο Mike Myers θα επιστρέψει ως Shrek, η Cameron Diaz ως Fiona και, δεδομένης της δικής του επιτυχημένης spin-off ταινίας, είναι πολύ πιθανό ο Antonio Banderas να επιστρέψει ως Puss in Boots.

Το πρώτο Shrek βγήκε στους κινηματογράφους το 2001 και κέρδισε το πρώτο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. Η επιτυχία της ταινίας οδήγησε σε τρεις συνέχειες, ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ, δύο spin-off ταινίες, μια βόλτα σε θεματικό πάρκο και μια μόνιμη θέση στις συνειδήσεις των θεατών ως μία από τις κορυφαίες animated ταινίες όλων των εποχών.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του Shrek 5. Το σίγουρο είναι ότι το Donkey θα γυριστεί μετά την πρεμιέρα του νέου Shrek.

[via]



Πηγή