Ανακοινώθηκε επίσημα το επόμενο παιχνίδι της σειράς!

0


Δεν είναι ακριβώς έκπληξη αυτή η είδηση, αλλά τουλάχιστον είναι πλέον επίσημη. Κατά το τέλος της εκδήλωσης streaming Capcom Next, η εκδότρια εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ένα νέο mainline παιχνίδι της επιτυχημένης σειράς Resident Evil βρίσκεται υπό ανάπτυξη με επικεφαλής τον Koshi Nakanishi, σκηνοθέτη του Resident Evil 7: Biohazard.

Στο video ο Nakanishi αναφέρει τα εξής:

Θα φτιάξουμε ένα νέο Resident Evil. Ήταν πραγματικά δύσκολο να καταλάβουμε τι να κάνουμε μετά το 7. Αλλά το βρήκα, και για να είμαι ειλικρινής νιώθω ότι είναι ουσιαστικό. Δεν μπορώ να μοιραστώ λεπτομέρειες ακόμα, αλλά ελπίζω να είστε ενθουσιασμένοι για την ημέρα που θα μπορέσω.

Το τελευταίο παιχνίδι της Capcom στη σειρά Resident Evil ήταν το Resident Evil Village. Το παιχνίδι είχε επιτυχία τόσο σε επίπεδο κριτικών όσο και σε επίπεδο πωλήσεων όταν κυκλοφόρησε το 2021. Μέχρι τον Μάρτιο του 2024, το παιχνίδι είχε πουλήσει συνολικά 10 εκατομμύρια αντίτυπα και συνεχίζει να μετράει.

Μπορεί αυτά να είναι όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος και η Capcom για το επόμενο παιχνίδι Resident Evil, ωστόσο η μεταφορά του Resident Evil 7: Biohazard για τα iPhone, iPad και Mac της Apple είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store.



Πηγή