Ένα δωρεάν game για τους λάτρεις των…donuts!

0


Το Epic Games Store επιστρέφει και πάλι στον διαμοιρασμό δωρεάν παιχνιδιών. Αυτή τη φορά, οι PC gamers μπορούν να διεκδικήσουν ένα αντίγραφο του Freshly Frosted για να το κρατήσουν για πάντα και η προσφορά θα διαρκέσει μια ολόκληρη εβδομάδα, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024.

Προέρχεται από τον indie προγραμματιστή The Quantum Astrophysicists Guild και πρόκειται για ένα puzzle game που σας βάζει επικεφαλής ενός εργοστασίου ντόνατ. Το μαγείρεμα ή το ψήσιμο δεν είναι ο στόχος εδώ όμως. Το παιχνίδι περιλαμβάνει παζλ που σας βάζει να τοποθετείτε διαχωριστές, ωθητές, συγχωνευτές, κλωνοποιητές, τυχαιοποιητές, τηλεμεταφορείς και άλλους τύπους ταινιών μεταφοράς, όλα για να καταλήξουμε σε τέλεια ντόνατς.

Ο τίτλος περιλαμβάνει 144 γρίφους για να εξερευνήσετε, και θα σχηματίζετε γραμμές ιμάντων για να φτιάξετε δώδεκα διαφορετικούς τύπους σχημάτων ντόνατ καθώς εξελίσσονται τα επίπεδα, “από γεμιστά με ζελέ μέχρι μπάρες σφενδάμου, κολοκύθες, αστέρια” και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης η επιλογή να λάβετε συμβουλές ή ακόμα και να παραλείψετε εντελώς τα επίπεδα, αν η διαδικασία κατασκευής ντόνατ γίνει πολύ δύσκολη, και δεν υπάρχουν μειονεκτήματα για τη λήψη οποιασδήποτε από αυτές τις επιλογές.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας ντόνατ; Γλυκό και πασπαλισμένο… ένα χαρούμενο γεμιστό με ζελέ… ίσως μια υπέροχη μπάρα σφενδάμου; Τι θα λέγατε για ένα σε σχήμα κολοκύθας, νιφάδας χιονιού ή αστεριού! Ανακαλύψτε πολλά αλλόκοτα σχήματα καθώς εξερευνάτε ένα γλυκό ουράνιο τοπίο από δυνατότητες ζαχαροπλαστικής. Ταξιδέψτε μέσα από αυτή τη γλυκιά αίσθηση με τη συνοδεία καταπραϋντικής αφήγησης. Μια χαλαρωτική φωνή που επικεντρώνεται στη θετικότητα σας καθοδηγεί σε κάθε παζλ με καθησυχαστική ευγένεια.

Freshly Frosted – [Epic Games Store Link]



Πηγή